Infolinka telefon Vodní zdroje +420 266 779 114
Česky English
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Nabídka výroby a dodávky zařízení BUBLA Modular pro intenzivní nízkotlakou aeraci vody

Nabídka výroby a dodávky zařízení BUBLA Modular pro intenzivní nízkotlakou aeraci vody



Společnost VODNÍ ZDROJE, a.s. výrobu a dodávku zařízení BUBLA MODULAR pro intenzivní nízkotlakou aeraci v nízké vrstvě vody. Toto zařízení je vhodné především pro optimalizaci procesů úpravy a dekontaminace vody, pro předúpravu vody a snižování dávkování oxidantů před filtrací, a odstraňování těkavých organických látek. Vhodným návrhem a instalací sestavy aerátorů lze dosahovat účinnosti zařízení v dílčích parametrech vody až 90 – 99%.

Zařízení BUBLA MODULAR je vhodné pro odstranění níže uvedených závadných látek z podzemních a povrchových vod:

  • železo a mangan
  • radon
  • CO2 (zvyšování pH)
  • sulfan
  • těkavé organické látky (PCE, DCE, TCE, BTEX, atp.)

Zařízení bylo vyvinuto v rámci projektu AERÁTOR spolufinancovaného Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky. Společnost VODNÍ ZDROJE má na zařízení BUBLA MODULAR zaregistrován u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR užitný vzor na č. 27019 na provzdušňovací jednotku pod obchodním názvem BUBLA MODULAR.

Informační leták k zařízení BUBLA MODULAR naleznete zde.

Informace o projektu Aerátor naleznete zde.

V případě Vašeho zájmu o uvedené zařízení, jeho dodávku či instalaci se obracejte na telefon 266 779 114 či na email: obchodni@vodnizdroje.cz. Dle Vašich požadavků Vám zpracujeme cenovou nabídku, projektovou dokumentaci a to jak na zařízení BUBLA MODULAR tak celého technologického celku.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Napište nám

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů
Chráněno službou reCAPTCHA.